EniWei – Lyhyesti

EniWei tarjoaa kuljettajakoulutuspalveluita erilaisille asiakasryhmille. Pääpaino on ajokorttiin tähtäävässä koulutuksessa. Koulutuksiimme voivat osallistua kaikki halukkaat, myös opetuslupaoppilaat ja -opettajat.

Uusin tekniikka auttaa meitä ja oppilasta saavuttamaan hyvän lopputuloksen, mutta sitä ei pidä pelätä, me emme anna sen hallita oppimista vaan tekniikka on vain apuväline.


Kuka on EniWein takana


Koulutuksesta vastaa pääsääntöisesti Liikenneopettaja Jukka Vainikainen. Jukalla on pitkä kokemus liikenteen eri osa-alueilta. Liikenneopettaja koulutuksen lisäksi Jukalla on EAK-MPEAK-ja REAK-kouluttajakoulutus sekä polkupyöräilyn ohjaajakoulutus. Ammattipätevöitymistä on lisäksi TNA-sertifikaatin verran.

EniWeissä tehtävän liikenneopettajan työn lisäksi Jukka tekee kouluttajan töitä Liikenneturvalle. Jukka harrastaa moottoripyörämatkailua (ja matkailua ylipäätään), Sirkusta (lajeina hallittu itsensä nolaaminen sekä hallitsematon kaatuilu) sekä videokuvausta.

Jukka

Liikenneopettaja
Yrittäjä
+358445553800


Kuinka me toimimme

1Asiakkaan oppimistulos on meille tärkeä. Siksi heti koulutuksen alussa pyrimme kartoittamaan parhaan mahdollisen tavan, jolla pääsemme yhdessä tavoitteeseen. Oppimisvaikeudet eivät ole meille vieraita ja pyrimme löytämään jokaiselle tarvittavat apukeinot.


2 Turvallisuus ohjaa koulutuksemme. Tahdomme että asiakas oppii turvalliseksi, toiset huomioonottavaksi kuljettajaksi. Tahdomme myös, että oppilas tuntee olonsa turvalliseksi ja mukavaksi myös oppituntien aikana.


3 Välitämme asiakkaistamme myös koulutuksen jälkeenkin. Tahdomme että asiakkaamme saa koulutuksen kautta valmiudet kehittyä itsenäisesti turvallisemmaksi, sosiaalisemmaksi sekä ekologisemmaksi kuljettajaksi; koko elämän ajan.

Artikkeli: "Meistä" muokattiin viimeksi 29.9.17. Muokkaaja: Jukka Vainikainen